Custom made hobbyhorses

 

In de webshop hebben we regelmatig gave hobbyhorses te koop staan. Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan om een custom made hobbyhorse te laten maken! Zo'n custom made hobbyhorse wordt volledig naar wens speciaal voor jou gemaakt. Echt alles is dus mogelijk! Een paardje wat je heel gaaf vind, jouw unieke idee, of jouw favoriete pony van de manege, wij brengen jouw droomhobbyhorse tot leven! 

 

Hieronder kun je enkele voorbeelden vinden van custom made hobbyhorses die we hebben gemaakt de afgelopen tijd. 

De prijs varieert tussen de €80 en €120, afhankelijk van jouw wensen. Een paardje met vlekken kost bijvoorbeeld wat meer dan een paardje met een eenkleurige vachtkleur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave, en dan vertellen wij jou alles over het maken van jouw unieke paardje! 

 

Het maken van een custom made hobbyhorse kost erg veel tijd. De wachttijd hiervoor is 2-4 weken, dit is afhankelijk van hoe druk ik het heb met mijn opleiding! 

 

Custom made tuig 

 

Bij jouw unieke paardje kun je natuurlijk ook tuig bestellen! Alle types hoofdstellen, halsters, borsttuigen, noem het maar op, wij kunnen het voor je maken! 

Ook hiervoor kun je ons gerust eens een berichtje sturen, dan vertel ik je meer over de prijzen! ( een hoofdstel kost +/- €20 ).