Khtviento event 2024

Met bijna 500 bezoekers, 150 deelnemers en verschillende standhouders is het Khtviento hobbyhorsing event het grootste hobbyhorse event van Nederland en België! 

12 november 2023 was alweer de 4e editie van het geweldige Khtviento hobbyhorsing event, en het was weer een enorm succes! In 2024 zal de 5e editie van het Khtviento hobbyhorsing event plaatsvinden. Zodra de datum bekend is zal dit gedeeld worden op zowel de website als social media.

Naast het Khtviento event zullen er in 2024 verschillende andere mega gave evenementen aankomen. Houd onze sociale media en website in de gaten voor meer nieuws hierover!  


Op de evenementen worden er door Khtviento hobbyhorses foto's gemaakt die te vinden zijn op onze site. Deze kunnen ook gedeeld worden op onze sociale media. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je hiermee akkoord.

YouTuber Borrelman was aanwezig op de 2e editie van het Khtviento event. Als enthousiaste beginners gingen zij hobbyhorsing uitproberen. Wat bleek? Dat is toch zo makkelijk nog niet als je zou denken! Check hier de video.