Khtviento jumping cup 

 

 

Wow! Naast alle andere supergave prijzen wordt er ook een mega vette prijs beschikbaar gesteld door Mini jump hindernissen, namelijk een van hun prachtige en kwaliteitsvolle hindernissen!

Deze prijs gaat naar het snelste ( foutloze ) rondje van de dag. 

Daarnaast zijn er nog 2 andere 'extra' prijzen deze wedstrijd, namelijk voor het netste rondje springen en voor de mooiste outfit! Hiervoor reiken we mooie prijzen uit, beschikbaar gesteld door Khtviento hobbyhorses. Kortom, deze wedstrijd wil jij niet missen! 

Dit wil je niet missen!!

Het welkbekende jaarlijkse Khtviento event zullen jullie vast wel kennen, maar de laatste tijd kregen we ook steeds meer vraag naar evenementen in andere regio's. Vanaf 2024 zullen we dus niet alleen meer het jaarlijkse Khtviento hobbyhorsing event organiseren, maar nog veel meer gave wedstrijden en evenementen! 

Ps: voor degenen voor wie deze wedstrijd te ver rijden is, geen zorgen. Het jaarlijkse Khtviento event bij Stal Bosgoed zal dit jaar ook weer plaatsvinden, evenals andere toffe evenementen en clinics!

 

En ik heb super tof nieuws, want op 2 juni 2024 zal de allereerste editie van de Khtviento jumping cup gaan plaatsvinden! 

De Khtviento jumping cup is dé hobbyhorse spring en dressuur wedstrijd van het jaar. Bij manege de Zwaanhoek zullen er maar liefst 6 verschillende categorieën van het springen plaatsvinden en daarnaast ook nog 2 dressuurproeven.  Van de Bixie klasse tot het springparcours van 1 meter, er is voor alle hobbyhorsers van alle leeftijden iets te doen! Daarnaast zijn er ook nog eens ontzettend gave prijzen beschikbaar voor de winnaars, beschikbaar gesteld door Khtviento hobbyhorses. 

Naast de wedstrijd zal er zoals gewoonlijk een super gave stand zijn van Khtviento hobbyhorses met hobbyhorses, merchandise, diy-materialen uit de webshop en nog veel meer! Ook zal er weer een gave loterij plaatsvinden met als hoofdprijs een hobbyhorse! Hoe gaaf is dat? 

 

En als kers op de taart gaan alle deelnemers niet alleen naar huis met een superleuke dag achter de rug, maar ook nog eens met een mega gave goodiebag! 

Kortom, dit wil jij niet missen! Vol = vol dus wees er op tijd bij met jouw tickets bestellen! 

Ouders, vriendjes en vriendinnetjes, opa's en oma's, iedereen is welkom om gratis eens te komen kijken! 

Bij manege de Zwaanhoek is een kantine aanwezig waar je terecht kunt voor eten en drinken. 

 

Hier nog even alle belangrijke info op een rijtje. Voor vragen kun je ons altijd mailen of een berichtje sturen. 

  •  Datum - Zondag 2 juni 2024
  • Locatie - Manege de Zwaanhoek, Koudekerke
  • Tijd - 11:00 tot 15:00, de startlijsten zulle ruime tijd van tevoren gemaild worden naar alle deelnemers inclusief bijbehorende informatie  
  • Het springparcours kan in de ochtend verkend worden, de route staat aangegeven doormiddel van genummerde pionnen. 

Voor club leden van manege de Zwaanhoek is er een kortingscode van 10% korting! Je kunt gebruik maken van onderstaande code. Let op, maak dus alleen gebruik van deze code als je lid bent! 

Code : ZWAANHOEKHH24

De locatie van dit evenement is manege de Zwaanhoek, gelegen in Koudekerke. De provincie Zeeland zal voor sommigen een heel eind rijden zijn, des te meer reden om gebruik te maken van de gelegenheid ome r een mooi dagje uit van te maken! Koudekerke ligt namelijk aan de prachtige Zeeuwse stranden, en vlakbij de stad Vlissingen. Voor de ouders dus ideaal om tijdens de wedstrijd een bezoekje aan te brengen, of er zelfs een heerlijk dagje uit van te maken! De wedstrijd vind plaats in juni, de kans is groot dat het dus lekker weer wordt.  Hieronder is de locatie van de wedstrijd te zien, en de prachtige boulevard en het strand van Vlissingen.