Merchandise

Shop hier de unieke Khtviento hobbyhorses merchandise collectie! Ontworpen door Venice, de prachtige hoodies & t-shirts met de quote  " I am a hobbyhorser and i am proud of it ". 

Want jij mag trots zijn dat jij de fantastische sport hobbyhorsing doet! Wij zijn trots dat we hobbyhorsers zijn, jij ook? 

 

Ga op avontuur met je hobbyhorse en laat met deze hoodie aan iedereen zien dat jij super trots bent om een hobbyhorser te zijn! 

De hoodies zijn beschikbaar in het donkerblauw en zwart. Aan de voorkant is op de borst klein het Khtviento logo te zien, en op de achterkant staat de quote " I am a hobbyhorser and i am proud of it ". 

De hoodies zijn aan de binnenkant heerlijk zacht. Ze vallen ruim, dus bij twijfel tussen 2 maten raden wij aan de kleinste maat te kiezen. 

Ga op avontuur met je hobbyhorse en laat met dit t-shirt aan iedereen zien dat jij super trots bent om een hobbyhorser te zijn! 

De t-shirts zijn beschikbaar in het donkerblauw en zwart. Aan de voorkant is op de borst klein het Khtviento logo te zien, en op de achterkant staat de quote " I am a hobbyhorser and i am proud of it ". 

De t-shirts zijn aan de binnenkant heerlijk zacht. Ze vallen ruim, dus bij twijfel tussen 2 maten raden wij aan de kleinste maat te kiezen. 

Het ontstaan van de collectie

 

De laatste tijd is Venice steeds meer bezig met het promoten van onze gave sport. Veel mensen weten nog steeds niet echt wat hobbyhorsing is, en wat er allemaal bij komt kijken. Helaas blijven er ook negatieve reacties komen, en daaruit is deze merchandise collectie voortgekomen. 

 

Met deze collectie wil ik alle hobbyhorsers aanmoedigen om trots te zijn op hun gave sport, en dat te laten zien aan de wereld. Want jij mag trots zijn dat je een hobbyhorser bent!