Over Venice Slobbe & Khtviento hobbyhorses

Hoi! Ik ben Venice Slobbe, ik ben 17 jaar oud en in 2018 ben ik als jonge creatieveling begonnen met het maken van hobbyhorses. Dit postte ik op mijn Instagram account, toen nog onder de naam vsl.hobbyhorsing. Toen bleek dat er ook in Nederland best wel vraag was naar deze hobbyhorses! 

Dat was het begin van Khtviento hobbyhorses. Sindsdien hebben wij vele mensen blij mogen maken met een hobbyhorse, hebben wij clinics mogen organiseren en hebben wij het grootste hobbyhorse evenement van Nederland en België opgezet: Het Khtviento hobbyhorsing event!

 

 

 

 

Naast mijn grote hobby, het maken van hobbyhorses, is ook het creëren van content voor sociale media een van mijn grootste passies. Op onze sociale media delen we vaak reels, die duizenden tot miljoenen keren bekeken worden. Hobbyhorsing is HOT! 

Het begin van Khtviento hobbyhorses

Als jong meisje was ik al druk bezig met het maken en verkopen van mijn producten. Met het schilderen van schleich paarden en het verkopen van tuig voor schleich paarden in de plaatselijke tweedehands ruitersportzaak verdiende ik een zakcentje. 

In het voorjaar van 2019 begon ik met het maken van hobbyhorses. Hier postte ik foto's van op mijn Instagram account, en daaruit bleek dat er best wel interesse was in deze hobbyhorses. Toen ben ik begonnen met het maken van hobbyhorses voor andere mensen. 

Inmiddels, bijna 4 jaar later, is Khtviento hobbyhorses een van de grootste hobbyhorse makers van Nederland met klanten uit meer dan 8 landen. Daarnaast hebben wij mooie clinics hobbyhorsing mogen geven, en organiseren we het Khtviento hobbyhorsing event. Dit is uitgegroeid tot het grootste hobbyhorse evenement van Nederland & België!

Het is enorm gaaf om zowel Khtviento als de gave sport hobbyhorsing zelf zo te zien groeien. Wij hopen nog veel meer mensen blij te kunnen maken met een eigen hobbyhorse, en nog veel meer mensen inspireren om hun dromen achterna te gaan en te doen waar zíj gelukkig van worden!