Hobbyhorses Paard In Nood Spanje 

 

Paard In Nood Spanje is een stichting gevestigd in Spanje die onderdak en zorg bied aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan mishandeling, uithongering, gedumpte paarden of paarden die voor dood achtergelaten worden omdat de eigenaar de zorg niet meer kan dragen. De meeste paarden die terecht gekomen bij PINS worden in verschrikkelijke conditie gevonden. 

Bij de stichting doen ze er alles aan de paarden weer gezond en gelukkig te krijgen. De paarden mogen de rest van hun leven op het natuurreservaat blijven. 

De kosten van het redden van deze paarden zijn torenhoog, net als de maandelijkse vaste lasten voor het hooi en andere verzorging van de paarden. Paard In Nood Spanje is volledig afhankelijk van donateurs, en wij van Khtviento hobbyhorses willen hier graag een steentje aan bijdragen!

 

Deze 3 hobbyhorses zijn gebaseerd op 3 paarden van Paard In Nood Spanje met ieder hun eigen unieke en bijzondere verhaal. Deze 3 hobbyhorses zijn te koop, en de volledige opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan stichting Paard In Nood Spanje. De materiaalkosten en werkuren zijn een donatie vanuit ons. 

Mag een van deze bijzondere hobbyhorses naar jou komen? Het volledige bedrag gaat naar Paard In Nood Spanje!

Wil jij geen hobbyhorse bestelen, maar toch bijdragen aan de stichting? Gebruik dan de code PINS50 bij jouw bestelling, dan gaat de HELFT! van het bedrag van jouw bestelling naar de stichting! Shop in de webshop en draag bij aan de zorg voor paarden in nood in Spanje!